ONZE WINKEL

Je kunt bij ons in de winkel ook terecht voor het maken pasfoto’s en het afdrukken van foto's in verschillende formaten en afwerkingen. Voor de finishing touch beschikken we over een grote collectie fotolijsten. Je hoeft geen afspraak te maken, hier gelden onze gewone openingstijden. Foto's laten maken van jezelf, met vriendinnen of familie? Bekijk dan onze actiezaterdagen!

PORTRET

PASFOTO'S

ACTIEZATERDAG

BROCHURE DOWNLOAD

CONTACT

onze winkel

Je kunt bij ons in de winkel ook terecht voor het maken pasfoto’s en het afdrukken van foto's in verschillende formaten en afwerkingen. Voor de finishing touch beschikken we over een grote collectie fotolijsten. Je hoeft geen afspraak te maken, hier gelden onze gewone openingstijden. Foto's laten maken van jezelf, met vriendinnen of familie? Bekijk dan onze actiezaterdagen!

Portretfotografie

pasfoto's

actiezaterdag

BROCHURE DOWNLOAD

CONTACT

PORTRETFOTOGRAFIE

Mooie foto's laten maken van jezelf of met gezelschap? Je kunt bij ons in de fotostudio ook terecht voor portretfotografie. In onze ruime studio is het zelfs mogelijk om ook gezellig je paard, auto of 100 beste vrienden mee te nemen. Niet is te gek! We zorgen ervoor dat je straalt op iedere foto.

Op actiezaterdag kun je portretfoto's laten maken voor een actieprijs van €50 met maximaal 4 personen. Je kiest de mooiste foto uit en ontvangt hiervan een afdruk in 24 x 30 cm formaat.  Voor iedere extra foto betaal je €50. Bij meer dan 4 personen betaal je €6 per persoon extra. 

ActiezaterdagEN 2024

Januari
februari
maart
april
mei
juni

20
17
2 & 16
6 & 20
4 & 25
8 & 29

JULI
AUGUSTUS
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER

13 & 27
GEEN
7 & 21
12 & 26
9 & 23
7

Rijbewijs verlengen

Pasfoto's

Pasfoto nodig voor je rijbewijs? Wij kunnen je pasfoto doorsturen naar het RDW. Waarna jezelf, online, je rijbewijs kunt verlengen. Je hebt hier een werkende DigiD app op je telefoon voor nodig. Voor 4 pasfoto's betaal je €20,00 inclusief de service.

  • Je hoeft geen afspraak bij het gemeentehuis te maken.
  • Wij maken jouw pasfoto en sturen deze naar de RDW samen met jouw digitale handtekening.
  • De aanvraag van de verlenging en de betaling is zelf thuis te regelen.
  • Na 2 werkdagen ontvang je bericht van de gemeente dat je jouw nieuwe rijbewijs bij het gemeentehuis kunt ophalen.

Voor het laten maken van pasfoto's heb je geen afspraak nodig. Wij maken pasfoto’s voor je paspoort, identiteitskaart, rijbewijs en andere officiële documenten. Heb je pasfoto's nodig voor landen buiten Europa? Wij maken foto's in meerdere formaten, en met iedere achtergrond. Voor €15,00 krijg je 4 pasfoto’s. Voor €5,50 extra ontvang je de pasfoto ook digitaal. 

Is het niet mogelijk om naar de studio te komen? Wij maken pasfoto's ook op locatie. De kosten hiervoor zijn €80,00.

PASFOTO ALMELO

Neem contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden in fotografie of meteen een offerte opvragen? Neem gerust contact met ons op via de telefoon of mail.

info@fotosmit.nl

0546 811 000