een begrip sinds 1892

Presentatie is bepalend voor elk succes. Dat hebben wij niet zelf bedacht, maar H.A. Smit, de grondlegger van Fotostudio Smit. In zijn tijd moest men nog minutenlang poseren voor een geslaagde foto, maar ook toen stond Smit altijd achter de foto’s die hij maakte. Die traditie willen we graag in stand houden. Met moderne apparatuur, maar onveranderde uitgangspunten.


lees meer

FOtostudio Smit

Fotostudio Smit is gevestigd te Almelo. Al vier generaties lang is het bedrijf onderdeel van de familie. Willem Smit realiseerde als derde generatie de verbreding van portretfotografie naar reclamefotografie. Het digitale tijdperk heeft ervoor gezorgd dat we zijn gaan specialiseren en dat doen we nog steeds! 

We beschikken over studio’s die speciaal zijn ingericht om foto’s te maken die nét wat specialer zijn. Met 750 vierkante meter aan studioruimte zijn we in staat om ieder product te fotograferen, van sneakers tot auto’s. Met onze kennis, ruimte en moderne technieken hebben wij voor iedere situatie een passende, creatieve oplossing en zorgen wij ervoor dat je product of boodschap tot de verbeelding spreekt. Ons team met gespecialiseerde medewerkers, kappers, visagisten, stylisten, modellen, reclamebureau’s en klanten. Allemaal voegen we iets toe aan het eindresultaat en zijn we in staat om op hoog niveau te werken. 

Film 125 jaar

Ons team

Guido 

Annemieke

NIEK

JORN

JELLE

Monique

Hofleverancier

Op 22 november 2017 heeft Fotostudio Smit het predicaat Hofleverancier toegekend gekregen. Dit werd tijdens het 125 jarig bestaan van de studio groots gevierd! Al vier generaties lang is het bedrijf onderdeel van de familie, van grondlegger H.A. Smit tot de huidige eigenaar Guido Smit. Neem contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden in fotografie of meteen een offerte opvragen? Neem gerust contact met ons op via de telefoon of mail.

info@fotosmit.nl

0546 811 000