Succes sinds 1892

Presentatie is bepalend voor elk succes. Dat hebben wij niet zelf bedacht, maar H.A. Smit, de grondlegger van Fotostudio Smit. Toen hij pionierde in de pas opkomende fotografie, moest men nog minutenlang poseren voor een geslaagde foto. Maar ook toen stond Smit altijd achter de foto’s die hij maakte. Die traditie willen we graag in stand houden. Met moderne apparatuur, maar onveranderde uitgangspunten.

Fotostudio Smit is gevestigd te Almelo. We beschikken over studio’s die speciaal zijn ingericht om foto’s te maken die nét wat specialer zijn. Het formaat maakt niet uit. We kunnen alles fotograferen, van sneakers tot auto’s. Daarbij beschikken we over de ruimte en het vakmanschap om uiteenlopende decors voor uw producten op te bouwen. In onze werkwijze zijn we altijd actueel.

Zo gebruiken we 360 graden fotografie, de nieuwste vorm van digitale productpresentatie. Met deze kennis, ruimte en moderne technieken kunnen wij snel en vakkundig uw opdracht faciliteren, van groot tot klein. Via deze website geven wij u graag een beeld van onze producties, zodat u weet wat wij voor u zouden kunnen betekenen. Bij interesse of vragen nodigen wij u van harte uit contact met ons op te nemen.

125 Jarig Fotostudio Smit krijgt predicaat Hofleverancier

Almelo, 23 november 2017

Fotostudio Smit aan de Ambachtstraat heeft woensdagmiddag

het predicaat Hofleverancier toegekend gekregen.

Gedeputeerde Eddie van Hijum nam als plaatsvervangend Commissaris der Koning de honneurs waar om namens Koning Willem Alexander het predicaat te overhandigen, tijdens een receptie vanwege het 125 jarig bestaan van Foto Smit.

Willem Smit realiseerde als derde generatie van het familiebedrijf de verbreding van de fotostudio van portretfotografie tot reclamefotografie voor tal van bedrijven.

Burgemeester Arjen Gerritsen kwam namens de gemeente Almelo de stads penning overhandigen aan de huidige directeur Guido Smit.